Δύο σχέδια για να πλεξεις και συ τον Sonic το σκατζόχοιρο!

Πριν λίγες ημέρες σου έδειξα το Sonic  τον Σκαντζόχοιρο που έφτιαξα για τον μικρό Κωνσταντίνο.
 Αν και ήταν αποτέλεσμα πολλών αυτοσχεδιασμών και δοκιμών, οφείλω να πω ότι πήρα ιδέες από φωτογραφίες του καρτούν και από σχέδια πλεκτών που βρήκα στο ίντερνετ. Και πρέπει να σου πω, ότι για να φτιάξεις ένα καινούριο σχέδιο, ένα amigurumi που δεν έχεις ξαναφτιάξει, χρειάζεται να κάνεις αρκετές ώρες έρευνα πρώτα.

Θα σου δείξω σήμερα τα δύο σχέδια που βρήκα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις κι εσύ το δικό σου "Sonic the hedgehog".
1) Στη σελίδα του Wolfdreamer θα βρεις ένα αρκετά αναλυτικό σχέδιο για Sonic. Χρειάζεται να φτιάξεις αρκετά ξεχωριστά κομμάτια για να συναρμολογήσεις. Εκείνο όμως που δεν μου άρεσε είναι ότι η μουσούδα του μικρού σκαντζόχοιρου θυμίζει λυκακι και αυτό λίγο απέχει από την γνωστή φιγούρα.

2) Αν τώρα θέλεις κάτι διαφορετικό, μπορείς να δοκιμάσεις το σχέδιο από το yaymbo. Είναι ένα σχέδιο σε πολύ καλή τιμή. Έχει πολύ ωραίο αποτέλεσμα αλλά πάλι θα διαφωνήσω λίγο με την μουσούδα του Sonic. Αυτή τη φορα είναι αρκετά επίπεδη. 


Αν παρατηρήσεις τις φωτογραφίες από τα σχέδια των άλλων δημιουργών και αυτές από το Plektologio, θα καταλάβεις ποιες διαφοροποιήσεις θέλαμε να πετύχουμε και για ποιο λόγο δεν χρησιμοποιήσαμε τα σχέδια αυτά. Εσύ βέβαια μπορείς να επιλέξεις ότι είναι πιο κοντά στις προτιμήσεις σου ή να κάνεις κάποιες προσαρμογές. 
Αυτά για την ώρα και καλές δημιουργίες!

Σχόλια