Λούτρινα χειροποίητα ζωάκια

Άρχισε να ...μυρίζει Χριστούγεννα, θέλεις να ετοιμάσεις την λίστα σου για τις γιορτές και προβληματίζεσαι για άλλη μία χρονιά. Πολλά τα έξοδα, δύσκολες εποχές, αλλά η αγάπη σου θέλει να βρει τρόπους για να εκδηλωθεί. Τί καλύτερο για δώρο, λοιπόν από ένα χειροποίητο ζωάκι συντροφιά για κάθε ώρα!
Αν ξεκινήσεις από τώρα τις προετοιμασίες, μπορείς να προλάβεις. Δε χρειάζεται να βρεις δύσκολα σχέδια, ειδικά αν τώρα ξεκινάς να ασχολείσαι με το πλέξιμο και την τεχνική των amigurumi. Βρες κάτι απλό και μικρό και φτιάξε αρκετά κομμάτια, για όλους. Δεν πειράζει αν φέτος ετοιμάσεις το ίδιο δώρο για αρκετούς αγαπημένους. Φτιάξε το στα αγαπημένα τους χρώματα και αν θέλεις συνόδεψε το με ένα αγαπημένο γλύκισμα και φυσικά με μια μεγάλη, γλυκιά αγκαλιά!

Αν πάλι θέλεις να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον χειροτέχνη, δώσε την παραγγελία σου νωρίς. Πλησιάζοντας οι γιορτές, αυξάνουν οι υποχρεώσεις και οι προετοιμασίες για όλους. Ειδικά για τα χειροποίητα δώρα που έχουν την τιμητική τους τα Χριστούγεννα, καλό είναι να τρέξεις νωρίς για να μην βρεθείς εκτεθειμένος την τελευταία στιγμή. 

Καλές δημιουργίες λοιπόν και μην ξεχνάς να μοιράζεις αγκαλιές!




Σχόλια