Βγαλμένα απο το καλοκαίρι και βουτηγμένα στην Άνοιξη!



Απόψε έχω να σου δείξω όμορφα χειροποίητα κολιέ, που εμπνευστήκαμε  από τις ζεστές αναμνήσεις των προηγούμενων μηνών!
1. Το πρώτο είναι με πλεκτές χειροποίητες χάντρες σε βεραμάν απόχρωση, για να σου φέρνουν στο νου δροσερές παραλίες και φωτεινούς ορίζοντες! Τις χάντρες συντροφεύουν μεταλλικά στοιχεία, πέρλες και γυάλινες χάντρες και όλα μαζί είναι περασμένα σε λεπτή ατσάλινη αλυσίδα. Δεν είναι φτιαγμένο για όλους, δεν προορίζεται για την οποιαδήποτε. Το κολιέ αυτό προτιμά τολμηρές κοπέλες που θέλουν "κάτι αλλιώτικο" μέσα στον χειμώνα!


2. Το όμορφο αυτό κολιέ στη ζεστή και λαμπερή απόχρωση του καλοκαιρινού ήλιου συνδυάζει ξύλινες χάντρες που έρχονται να ισορροπήσουν χειροποίητες πλεκτές χάντρες. Τα μεταλλικά στοιχεία που τις πλαισιώνουν δίνουν μια νότα πολιδανικς και κολακεύουν το λιτό κορδόνι που τα δένει. Αυτό είναι το κροκί μας κολιέ: αντιθέσεις και ισορροπίες σε μία μοναδική χειροποίητη δημιουργία!

3. Πράσινο χρώμα, όπως το απολαμβάνουμε στην ολοζώντανη ανοιξιάτικη φύση, στις χειροποίητες πλεκτές χάντρες. Κάθε μία από αυτές αγκαλιάζεται από δύο γυάλινες χάντρες σε τρεις τριάδες! Ένας ιερός αριθμός που ταιριάζει ιδανικά με τη μια και μοναδική χειροποίητη χάντρα από πολυμερικό πηλό. Τριαδικότητα και μοναδικότητα, δεμένα με μια ατσάλινη λεπτή αλυσίδα, φέρνουν τη ζωντάνια της άνοιξης στη χειμερινή σου εμφάνιση!

Με πολλή αγάπη λοιπόν σου παρουσιάζω τις νέες και μοναδικές δημιουργίες, που είναι φτιαγμένες με αγάπη για να τα χαρείς και να... χαρείς! 

Σχόλια

  1. Πολύ ιδιαίτερα χρώματα και συνθέσεις! Έχουμε ανάγκη από λίγη άνοιξη μέσα στο χειμώνα.. Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου