Ετοιμάζουμε δωρα για τα μωράκια που έρχονται!

Την Άνοιξη συνήθως προτιμούν τα νέα μωράκια για να γεννηθούν και μεις ψάχνουμε δωράκια για να τα αποδεχτούμε.
Επειδη μου αρεσει να ξεφεύγω από τα συνηθισμενα ρουχαλακια και στρωσιδια, εχω να σου προτεινω μερικες ασυνήθιστες ιδεες που περιλαμβανουν κυριως χαροτωμενα χρηστικα αντικειμενα για το βρεφικο δωματιο.
Το αγαπημενο μου ειναι τα μαιμουδακια-δεστρες για τις κουρτινες του μικρου επισκεπτη. Αν θελεις μπορεις να τα κανεις και με αλλο ζωακι: κοαλα,αρκουδακι,παντα κλπ. Επιλεγεις το χρωμα της προτιμησης σοτ και χαριζεις το πιο ομορφο ζευγαρι! Οταν το μωρακι θα μεγαλωσει, θα εχει δυο ομορφα και πρωτοτυπα κουκλακια να το συντροφευουν στα παιχνιδια του!

Αν θελεις κατι πιο ρομαντικο, μπορεις να χαρισεις ενα κρεμαστο για το κρεβατακι. Επιλεγεις το θεμα που αγαπας(ή καλυτερα που ειναι αγαπητο στην οικογενεια του μωρου) και δινεις την ευκαιρια στο μικρουλη να ταξιδεψει στη φαντασια! 


Προσοχη: οταν το μωρο μεγαλωσει λιγο και φτανει τα παιχνιδακια,καλο ειναι να το κρεμασεις πιο ψηλα. 
Ενα υπεροχο και πρωτοτυπο δωρο ειναι η πρωτη του κορνιζα. Με σχεδιο ζωακι, ετοιμη να φιλοξενησει την φωτογραφια του μωρου και να προκαλεσει γλυκα χαμογελα  σε όλους!
Τελος, αλλά οχι τελευταια επιλογη, ειναι παντα ενα κουκλακι! Τις πιο πολλες φορες, το πρωτο μας κουκλακι ειναι αυτο που παραμενει κοντα μας για πολλα πολλα χρόνια! Διαλεξε κατι γλυκο, χαροτωμενο, σε απαλα χρωματα αν θες να βοηθαει το μωρο στον υπνο
 ή σε εντονα χρωματα αν θες να του εξασφαλισεις μια παρεα για παιχνιδια! 




Σχόλια