Tapestry Crochet

Εσύ την ξέρεις αυτή την τεχνική; Πλέξιμο με βελονάκι, χρησιμοποιώντας περισσότερα από ένα χρώματα, με αποτέλεσμα που μοιάζει με ...ταπετσαρία! Το μυστικό είναι να μην κόβεις το νήμα όταν αλλάζει χρώματα. Απλά παίρνεις την κλωστή από το χρώμα που δεν χρησιμοποιείς μέσα στην πλέξη σου για να την ξαναχρησιμοποιήσεις όταν... έρθει η ώρα της ;) 

μπρελόκ ψαράκια
Είναι αρκετά δημοφιλής τον τελευταίο καιρό και η αλήθεια είναι πως τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά!
 Οι εφαρμογές της δε είναι αμέτρητες, καθώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τσαντάκια, κασκόλ, μπλούζες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.
 Στο Plektologio δοκιμάσαμε το tapestry crochet σε μερικές από τις κασετίνες που ετοιμάσαμε για την φετινή σχολική χρονιά.
Ομολογώ ότι το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε.

Και αφού το ...ερωτευτήκαμε, το εφαρμόσαμε και σε πορτοφολάκια για κέρματα! Οι συνδιασμοί χρωμάτων ξυπνάνε παιδικές αναμνήσεις, από τότε που ψάχναμε τους μαρκαδόρους στην κασετίνα του σχολείου  για να ζωγραφίσουμε...

  Δοκίμασε κι εσύ το tapestry crochet. Το προτείνω με μεγάλη χαρά! Μαλιστα, εδώ θα βρεις πολύ όμορφες οδηγίες για τα πρώτα σου βήματα στο tapestry! Και μετά, περιμένω και τις δικές σου εντυπώσεις!
Καλή επιτυχία και μη ξεχνάς να χαμογελάς!!!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου