Κασετίνες για κάθε εποχή

Οι κασετίνες νομίζεις ότι είναι μόνο για το σχολείο; ¨Όχι φίλε μου, δεν είναι έτσι! Οι όμορφες κασετίνες είναι για κάθε χρήση και για κάθε εποχή!
Μπορούν να γίνουν με μεγάλη άνεση τσαντάκια για τα καλλυντικά σου, μπορούν να αντικαταστήσουν με αξιοπρέπεια το πορτοφόλι σου και να φιλοξενήσουν τις οικονομίες σου ή μπορούν να φυλάξουν όλες εκείνες τις καρτούλες που ρίχνεις στην τσάντα σου κάθε μέρα...

Μπορούν να σε βοηθήσουν να κρατήσεις οργανωμένη την τσάντα σου ωστε να μην χάνεις ...τα πάντα μέσα εκει.

 Ακόμη μπορεί να σου φανούν πολύ χρήσιμες στα ταξίδια σου αν τις χρησιμοποιήσεις για τα φάρμακα πρώτης ανάγκης, για τα σημαντικά έγγραφα όπως η ταυτότητα, το δίπλωμα, το διαβατήριο.

Μη διστάσεις να φτιάξεις πολλές, πολλές κασετίνες. Για να είμαι ακριβής, ποτέ δεν είναι αρκετές! 

Έτσι λοιπόν μπορείς να έχεις μία κασετίνα για κάθε διαφορετική περίσταση, για κάθε διαφορετική κατάσταση. Μπορείς να έχει μία πολύ ξεχωριστή, τρελιάρικη θα έλεγα για  όταν έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση...

Μπορείς ακόμη να φτιάξεις μια πιο λουλουδένια για την ανοιξιάτικη βόλτα σου. Να την πάρεις μαζί σου αντί για τσαντάκι, με τα απολύτως απαραίτητα, γιατί οι βόλτες την άνοιξη πρέπει να είναι χαλαρές, ξένοιαστες, ανέμελες.

Η θεωρία για την τέλεια κασετίνα, λοιπόν, λέει ότι δεν χρειάζεται να την χρησιμοποιήσεις πάντα ως κασετίνα! Αφέσου, φαντάσου, διασκέδασε, κάνε αυτή την μικρή τρέλα κι εσύ και φτιάξε ή προμηθεύσου πολλές κασετινούλες, με χρώματα ή χωρίς, γιατί όπως και να είναι, μία κασετινούλα δεν είναι ποτέ αρκετή!

Σχόλια