Χειροποίητα κολιεδάκια από το Plektologio

Με την ελπίδα ότι οι παγωνιές θα μας αφήσουν σύντομα, στρέφω την σκέψη σε ημέρες ηλιόλουστες και ζεστές και παίρνω έμπνευση από ανοιξιάτικες ελπίδες! Έτσι λοιπόν έφτιαξα για σένα όμορα χαρούμενα, ανοιξιάτικα κολιεδάκια με πλεκτές χειροποίητες χάντρες - κολιεδάκια που δεν υπάρχουν άλλα ίδια με αυτά και δεν θα ξαναφτιαχτούν. Γιατί τα κοσμήματα που κάνουμε στο Plektologio είναι μοναδικά, όπως μοναδική είναι και η κάθε προσωπικότητα...

Με πασχαλινά χρώματα η πρώτη πρόταση μας, ένα όμορφο κολιέ κόκκινο και μαύρο, που ζεσταίνουν τη διάθεση και ανάβουν φωτιές στα χαμόγελα! Αποτελείται από ξύλινες και πλεκτές χάντρες, γιατί μας αρέσει να συνδυάζουμε αντιθέσεις: σκληρό και μαλακό υλικό, φωτεινό και σκοτεινό χρώμα.

Πιο girly το δεύτερο κολιέ, έχει αποχρώσεις ροζ-φουξ. Για σένα που δεν σταμάτησες ποτέ να είσαι ένα χαρούμενο κορίτσι, οι πλεκτές, χειροποίητες χάντρες πλαισιώνουν το ξύλο και καταλήγουν στις υπέροχες χάντρες από λάβα! Ένα όμορφο, χαρούμενο στολίδι, που θα φωτίσει θαρραλέα την εμφάνισή σου!
Το επόμενο στολίδι είναι φτιαγμένο με μπλέ νήμα και αφήνει κόκκινες νότες να ξεχωρίζουν και να κάνουν κι εσένα να ξεχωρίζεις.  Κλασικό και πρωτότυπο ταυτόχρονα!



Και το πρότυπο της οργανωμένης, εργατικής κοινωνικής συμπεριφοράς επιλέξαμε για να στολίσει την επόμενη δημιουργία. Γιατί τα κοσμήματα που φτιάχνει το Plektologio δεν είναι μόνο στολίδια, είναι και μήνυμα! 
 Κάνε την επιλογή σου και απόλαυσέ την!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου