Μονόκερος Amigurumi - 3 free pattern!

Jazzy the Unicorn Free Amigurumi PatternΣτο ίντερνετ που λες βρίσκεις αμέτρητα σχέδια για amigurumi ζωάκια. αυτή τη φορά θα σου δείξω μερικά από τα σχέδια που βρήκα για μονόκερο-amigurumi.
Tο πρώτο, που στο έχω ξαναδείξει είναι αυτό από την Jess Huff.
Το χρησιμοποίησα και το βρήκα πολύ βατό και σαφές. Και το μέγεθός του είναι ικανοποιητικό για κουκλάκι αγκαλιας. Το έπλεξα δύο φορες με βελονάκι 2,5 και έγινε γύρω στα 25 εκατοστά.


http://www.sewrella.com/Αν όμως θέλεις να φτιάξεις κάτι μεγαλύτερο, ας πούμε ένα μονόκερο,στη Sewrella θα βρεις έναν μονόκερο-γίγα! Τον βρίσκω υπέροχο!!! Το μέγεθός του οφείλεται στο χοντρό νήμα και το μεγάλο βελονάκι. Αν δεν βρίσκεις αρκετά χοντρό νήμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το νήμα που είναι πιο οικείο σε σένα αρκεί να πάρεις 3 ή 4 κλωστές μαζί. Ίσως και περισσότερες, μέχρι να πετύχεις το πάχος που θέλεις. Ένας τόσο μεγάλος μονόκερος, θα είναι τέλειο δώρο για τους μικρούς φίλους και καταπληκτική διακόσμηση για το βρεφικό ή παιδικό δωμάτιο!!!


https://paintitcolorful.blogspot.com/2017/08/unicorn-macaron-amigurumi-pattern.html?m=1 Τέλος, για σένα που ετοιμάζεις βάφτιση με θέμα unicorn, εδώ θα βρεις μία αρκετά εύκολη μπομπονιέρα, ώστε να μην κουραστείς φτιάχνοντας αρκετές δεκάδες από αυτές. Κι αν χρειάζεσαι περισσότερες ιδέες για να δώσεις πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στους καλεσμένους σου, σου προτείνω να τα φτιάξεις μπρελόκ ή να περάσεις απλά μια κορδελίτσα για να μπορεί ο καθένας να τα κρεμάσει ως στολίδι!


Φτιάξε κι εσύ έναν μονόκερο, λοιπόν! και να θυμάσαι, ότι ...όσο υπάρχουν παιδιά που ονειρεύονται μονόκερους και ουράνια τόξα, υπάρχει ελπίδα!

Σχόλια