Βαφτίσια...

Φέτος το Plektologio είχε την ξεχωριστή χαρά να πλέξει για την βάφτιση ενός αγαπημένου μπόμπιρα! Έτσι, με την έναρξη των σχολείων, το Plektologio έντυσε με τα πλεκτά του την πιο ωραία ημέρα ενός μικρού χριστιανού!
Επιλέξαμε για  ...guest star τηνσοφή κουκουβάγια, σε όμορφα, αγορίστικα χρώματα μπλε ναυτικό και βεραμάν!
Όλες οι μπουμπουνιέρες ήταν μπρελόκ: τις έχεις πάντα μαζί σου, θυμάσαι την όμορφη ημέρα και στέλνεις ευχές για το μωρό...  Τρία σχέδια - τρία χρώματα... χαρούμενα, παιδικά, πρακτικά.
Στη λαμπάδα της βάφτισης, η κουκουβάγια μας είναι αρκετά μεγάλη, ώστε όταν ...τα φώτα της δημοσιότητας σβήσουν, να γίνει μαξιλαράκι για το παιδικό κρεβάτι.
 Το μπουκαλάκι του λαδιού ..ντύθηκε κουκουβάγια κι αυτό! Τα πλεκτά καλύμματα από τα μπουκαλάκια θα χρησιμοποιηθούν στην συνέχεια ως καλαθάκια για τα μικροπράγματα πάνω στη συρταριέρα του  παιδικού δωματίου... Γιατί μας αρέσει όπως ξέρεις, να σκεφτόμαστε πρακτικά!
Το κουτί μας στο ίδιο ...πνεύμα: όμορφη εμφάνιση και πρακτική χρήση! Μετά τη βάφτιση, όταν όλοι επιστρέψουμε στην ρουτίνα του σπιτιού μας, το καπάκι θα γίνει ένα χαρούμενο κάδρο, φυσικά για το παιδικό δωμάτιο!
 
 Γλυκειά να είναι η ζωή σου μικρέ μας! Όλες οι ευχές μας κι όλη η αγάπη μας μπήκαν μέσα στις δημιουργίες που πλαισίωσαν την βάφτισή σου, και ελπίζω να σε συνοδεύουν στη ζωή σου! 

Σχόλια