Δύο σταρ συναντιούνται!


 Και ήταν κάπου στα μέσα του Μάρτη όταν κάποιοι, κάπου, με μία αφορμή που τώρα πια δεν έχει σημασία,  αναζήτησαν μια σπουδαία προσωπικότητα, απλά και μόνο ,για να ...εκφράσουν την αγάπη τους... Μία προσωπικότητα από τον χώρο της τέχνης και του θεάματος, διαχρονικής αξίας και με μοναδική χάρη!
Τότε, με έναν καταπληκτικό και απροσδόκητο τρόπο, όπως γίνεται πάντα, γεννήθηκε η ιδέα... Και ξεκίνησε από το τίποτα... Στην πραγματικότητα, ξεκίνησε από πολύ χαμηλά, (ναι, τα πόδια της εννοώ!!!) και εξελίχθηκε στην μία! την μοναδική! την αξεπέραστη! την αξιαγάπητη! την ποντικίνα θρύλο: την καταπληκτική Minnie Μouse!
Η ιστορία μας όμως δεν τελειώνει εδώ. Αφού, η Minnie με το ταλέντο και την ομορφιά της, απογείωσε την καριέρα της, αφού γνώρισε και απόλαυσε  τη λατρεία του κοινού της, αφού μοίρασε και προκάλεσε αμέτρητα χαμόγελα και ατέλειωτες ώρες διασκέδασης στην μικρή φίλη που την παρέλαβε...


 στη συνέχεια η  ταλαντούχα Μinnie μας ανέλαβε ρόλο ...μέντορα για τη νεοεμφανιζόμενη,αλλά πολλά-υποσχόμενη Peppa Pig! Ε, ναι, λοιπόν, τότε μια μεγάλη φιλία γεννήθηκε! Μια φιλία που παρά την απόσταση που τις χώρισε, εξακολουθεί να υπάρχει!
 
Δε σας λέω τίποτε άλλο όμως.  Ήρθαν και οι δύο και είναι εδώ,  για να μας χαρίσουν χαμόγελα και αισιοδοξία, για να μας κάνουν συντροφιά, να ντύσουν τη παιδική φαντασία,
 για να ζήσουν μαζί μας ημέρες ατέλειωτου παιχνιδιού και ενθουσιασμού!Απολαύστε τις!

ΥΓ: Για την κατασκευή των δύο ...σταρ αντλήθηκαν ιδέες από τα παρακάτω σχέδια:
Peppa Pig, Minnie Mouse
Tα υπόλοιπά σημεία είναι αποτέλεσμα αυτοσχεδιασμού.

Σχόλια