Λαμπάδες 2015



...και οι φετινές μας λαμπάδες έγιναν με πλεκτά δωράκια και ταξίδεψαν ήδη σε παιδικά χεράκια...
Σου δείχνω εδώ φωτογραφίες από ορισμένες λαμπάδες, για να πάρεις ιδέες!




Πρώτη και καλύτερη φυσικά είναι η Μίννυ, γιατί αν είσαι σταρ, είσαι πάντα πρώτη. Πρώτη στη μαρκίζα, πρώτη στις εντυπώσεις, πρώτη και στην καρδιά μας. Μια μικρούλα πήρε φέτος μία μοναδικά λαμπάδα που την ενθουσίασε!

Το αρκουδάκι με την απαλή κουβερτούλα του είναι έτοιμο για ύπνο. Ελπίζω να αντέξει να μείνει ξύπνιο ως την Ανάσταση φέτος! Αν θυμάσαι,το αρκουδάκι αυτό είναι εκείνο που βοηθάει τα μικρά παιδάκια να μάθουν να κοιμούνται. Άρα, όπως καταλαβαίνεις, αυτή η λαμπάδα πήγε σε ένα μικρούλη που αργεί να κοιμηθεί τις νύχτες!


Και φυσικά Πάσχα χωρίς κουνελάκι δεν γίνεται! Το δικό μας κουνελάκι δεν έρχεται στο σπίτι σου με άδεια χέρια. Φέρνει μαζί με το κολατσιό του! Φέρνει το καροτάκι του μαζί για να σου διδάξει την υγιεινή διατροφή! Καλή όρεξη!
Φέτος στολίσαμε τις λαμπάδες και πίσω από το κουκλάκι, έτσι ώστε να δίνουν αφορμή για χαμόγελα από κάθε οπτική γωνία.

Και εδώ βλέπεις όλες μαζί τις λαμπάδες, στολισμένες και καμαρωτές και μέσα στα κουτάκια τους, έτοιμες να ταξιδέψουν για τον προορισμό τους! Ακόμη και τα κουτιά τους στολίσαμε με ένα "κάτι τις" που αν είναι ταιριαστό με το κουκλάκι!

Ελπίζω λοιπόν να πήρες μία ιδέα για το πώς να φτιάξεις ή να παραγγείλεις την δική σου πρωτότυπη και εντυπωσιακή λαμπάδα. Και να έχεις την βεβαιότητα ότι θα δεις μερικά ματάκια να λάμπουν στη θέα της!
Καλή Ανάσταση να έχουμε!  Και του χρόνου!

Σχόλια