Βραχιολάκια; Γιατί όχι;

Κάθε νέα ιδέα είναι πάντα και μια πρόκληση! Κάθε νέα πρόκληση είναι αφορμή για ψάξιμο και για νέες ιδέες!Έτσι και τα πλεκτά βραχιολάκια που μου ζητήθηκε να φτιάξω. 

Νομίζω ότι είναι μία έξυπνη και οικονομική ιδέα για δωράκια, ειδικά όταν πρέπει να φροντίσεις για ...πολλά - πολλά δώρα! Να σου πω την αλήθεια, ξεκινώντας με τα κοριτσίστικα, δεν ήθελα να σταματήσω.
Αν υπήρχε χρόνος, θα μπορούσα να έφτιαχνα ένα από κάθε χρώμα από όσα έχω και ίσως ένα από κάθε νήμα: διαφορετικά χρώματα, διαφορετικές υφές! Προς το παρόν σταμάτησα στο  "ένα για κάθε μέρα"!
Και μετά είναι και το ορειβατικό. Αγαπημένο υλικό από το καλοκαίρι ήδη, σε πολλά χρώματα και πολύ ανθεκτικό. Και μάλιστα στο εμπόριο μπορείς να βρεις πολλά στοιχεία για να το στολίσεις: μεταλλικά, ακρυλικά, πορσελάνινα...
 
 Το ορειβατικό σκοινί, όταν το χρησιμοποιείς για κοσμήματα σου αποκαλύπτει τις ιδιότητες του που είναι απαραίτητες για την εποχή:  χαρούμενο ύφος & αντοχή!  Πώς να μην τα αγαπήσεις λοιπόν;

Και πρόσεξε τί θα πεις για τα παιδικά βραχιολάκια! Καλύτερα  μην πεις τίποτε και οπωσδήποτε, μην θελήσεις και για σένα! Είναι μόνο για τους μικρούς μου φίλους! Για κανέναν άλλον! Μα δεν είναι υπέροχα έτσι όπως είναι χρωματιστά και απλά;
 
Μα σαν ήρθε η ώρα για τα ...αγορίστικα, να σου πω, η αλήθεια είναι ότι τα ζήλεψα!
Μάλιστα, στην αγορά βρίσκεις τόσα υλικά... δέρμα, ύφασμα, μέταλλο...  και οι τεχνικές είναι αντίστοιχα πολλές! 

Έχεις την δυνατότητα να φτιάξεις μια μεγάλη ποικιλία! Ακόμη και μακραμέ έφτιαξα! Και στο προτείνω, να θυμηθείς το μακραμέ βραχιολάκι που φτιάχναμε στο σχολείο! 
Νομίζω ότι τώρα που μπήκαν στη ζωή μου τα πλεκτά βραχιόλια θα γίνουμε καλοί φίλοι! Ακολουθεί συνέχεια λοιπόν!!! Αναμείνατε!

Σχόλια