Υποδεχτείτε την κουνελο-οικογένεια!

Είναι γνωστό ότι όταν βλέπεις ένα κουνελάκι,σύντομα θα δεις και την οικογένειά του! Γιατί μιλάμε πάντα για μεγάλη οικογένεια. Έτσι έγινε και στη δική μας περίπτωση. Δεν μπορείς να αρκεστείς σε ένα μόνο κουνελάκι.
Η αλήθεια είναι ότι όταν τα έφτιαχνα, μου φάνηκε πολύ δύσκολο να αποφασίσω αν θα γίνουν κουνελάκια για το Πάσχα ή κουνελάκια αγάπης, δηλαδή κουνελάκια που θα προσφέρουν καρδούλα. Γιατί πως να περιοριστείς μόνο στις εορταστικές ημέρες, με ένα τόσο όμορφο ζωάκι;
Άλλωστε, μπορεί να χρειαζόμαστε κάποιες φορές, μόνο μία αφορμή για να δείξουμε τα συναισθήματά μας. Μπορεί να πούμε απλά "το είδα και σε θυμήθηκα" και να προσφέρουμε ταυτόχρονα ένα δωράκι αγάπης. 

Όμως η καρδιά μας μπορεί - και πρέπει - κάθε μέρα να πλημμυρίζει από θετικά συναισθήματα, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό μερικές φορές.

  Μα το σημαντικότερο όλων είναι να μπορούμε κάθε μέρα να βρίσκουμε τρόπο να εκφράζουμε αυτά τα θετικά συναισθήματα. Κι αυτό μπορεί να γίνει με ένα δωράκι, μία κουβέντα, ένα χαμόγελο. Ναι, ξέρω δεν είναι πάντα εύκολο. Όταν όμως είναι εύκολο, κάνε το πιο συχνά, χαμογέλα σε πιο πολλούς. Έτσι θα "αποταμιεύεις" χαμόγελα για τις κακές ημέρες.

 Έτσι, κερδίζουμε διπλά: και εμείς χαιρόμαστε και ο κόσμος μας γίνεται ομορφότερος.
 Ας είμαστε γενναιόδωροι, λοιπόν, με κάθε αφορμή!!!

Σχόλια